Default top

Elk baasje kent het wel. Leuke vakantieplannen gemaakt en de voorpret kan beginnen. Maar wat doen we met onze kat, Simba? Wie past daar op? Krijgt ze dan wel de aandacht die ze verdiend? Wij hebben de oplossing!

De kleinschaligheid van dit pension zorgt voor een persoonlijke band tussen uw huisdier en de verzorger. Ons pension is daarom ook zeer geschikt voor een langdurig verblijf, maar ook een kort verblijf is mogelijk.

Het logeerverblijf bestaat uit twee afzonderlijke ruimtes waar de katten vrij rond kunnen lopen en een vrije doorloop hebben naar het buitenverblijf. Beide ruimtes zijn ingericht met diverse klim- en krabpalen, planken, slaapmandjes en een luie stoel zodat hij/zij een eigen plekje kan zoeken. Zowel binnen als buitenverblijf zijn huiselijk ingericht zodat uw kat zich op zijn/haar gemak voelt. De binnenruimte is in de winter verwarmd. De hokken zijn voorzien van kussentjes, water-, voer- en kattenbak en worden alleen gebruikt op de aankomstdatum zodat uw kat kan wennen aan de andere katten en de omgeving. Katten met een speciaal dieet, oudere katten en degenen die speciale verzorging nodig hebben, krijgen een eigen plekje waar rekening gehouden kan worden met o.a. het eten, hoogte van de kooi en warmte.

  

Het Hofje is een waar kattenhotel. De gasten krijgen brokjes van Royal Canin (voor ieder wat wils), iedere dag worden ze verwend met een paar gezonde snoepjes van Biofood of andere lekkernij. Als uw kat niet van brokjes houdt of deze niet kan nuttigen door een slecht gebit dan staat er zacht voer op het menu. Dieetvoeding dient door uzelf meegebracht te worden en wij zorgen ervoor dat uw kat zijn eigen hapje krijgt.

 

Tenslotte zou u graag willen weten waar uw kat verblijft en daarom bent u van harte welkom om eerst een kijkje te komen nemen in ons kattenparadijs maar bel of mail ons wel even van te voren voor een afspraak.

Default bottom